Full 2
Cfarë është eKioska?
KIOSKA ELEKTRONIKE, TË VENDOSURA PRANË NJËSIVE TUAJA ADMINISTRATIVE, TË CILAT JU OFROJNË MË SHUMË SHËRBIME TË BASHKISË SË TIRANËS
Full 2
Full 1
Aplikime
FORMULARËT DHE DOKUMENTACIONI I NEVOJSHËM PËR TË APLIKUAR NË KATEGORITË E SHËRBIMEVE TË STREHIMIT SOCIAL, HAPËSIRËS PUBLIKE DHE TRANSPORTIT
Full 1
Full 3
Vërtetime
VËRTETIMI I DETYRIMEVE TE PRAPAMBETURA PËR SUBJEKTET QË USHTROJNË AKTIVITETIN NË TERRITORIN E BASHKISË TIRANË
Full 3
previous arrow
next arrow

Kategoritë e Shërbimeve

Formularët dhe dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar në disa nga kategoritë kryesore të shërbimeve të Bashkisë Tiranë.
MË SHUMË
Vërtetimi i detyrimeve te prapambetura të subjekteve në Tiranë nga Drejtoria e Përgjithshmë e Tarifave dhe Taksave Vendore.
MË SHUMË

Si funksionon

Vendosni kursorin në secilin nga elementët e eKioskës dhe merrni më shumë informacion
ose ndiqni një video ilustruese mbi mënyrën sesi mund ta përdorni eKioskën.

Statistika

Sa eKioska? Sa shërbime? Sa qytetarë të shërbyer?
10

eKioska

49

Shërbime

26750

Qytetarë

Vendndodhja

Ku mund t'i gjejmë eKioskat?